Relatietherapie Amersfoort

Relatietherapie Amersfoort


Relatietherapie in Amersfoort

In relatietherapie kunnen jullie de relatie verbeteren, of onderzoeken of jullie nog verder willen. Ook tijdens de sessies is het van belang dat jullie tijd en moeite in elkaar investeren.

We horen van stellen die relatietherapie afgerond heben vaak dat ze zich gegroeid voelen, zowel als stel, maar ook als mens voor zich. Ze hebben zichzelf zichzelf opnieuw kunnen laten zien en intiemer gedeeld. Al met al heeft het de relatie niet alleen ‘gered’ maar vooral ook laten groeien. Ze hebben hun band met elkaar versterkt en voelen ook meer ruimte voor zichzelf en hebben het respect voor elkaar vergroot.


Elkaar weer waarderen

Het gaat erom dat je elkaar weer leert waarderen, dat jullie weer zien wat je vroeger zag in je partner. En dat gaat niet vanzelf.

Vaak lijkt het alsof één gelijk gaat krijgen en de ander ‘het allemaal gedaan heeft’. Jullie zullen snel merken dat dat soort vragen in de behandeling geen enkele rol spelen. Het gaat om het uitvlechten van jullie chemie, dat is het werk dat ons te doen staat in relatietherapie.

De patronen die jullie in de loop der jaren samen ontwikkelden, zijn hardnekkig. Omdat het er zo diep ingesleten is, reageren jullie in automatismen. Jullie gedrag is voorspelbaar en bijna altijd hetzelfde. Zo lijkt het.

En dát gaan we als eerste doorbreken. Zodat jullie weer meer ontspannen met elkaar kunnen omgaan.


Na relatietherapie

Na relatietherapie zien jullie de problemen die jullie dachten te hebben meer als kleinigheden en jullie lossen het gemakkelijker zelf op. Het is tijd vooruit te gaan, plannen te maken samen. Een vakantie, leuke dingen doen, samen de wereld in.

Wil jij ook verandering in je relatie? Wij helpen jullie graag verder!Therapeuten

Maak een afspraak, je kunt snel bij ons terecht.

thekla-van-middendorp-therapie-driebergen-amersfoort
Amersfoort
✓ Individuele therapie
✓ Relatietherapie

Ik ben Thekla, therapeut in Amersfoort.

Ik zie veel mensen met burnout en stress, relatieproblemen, angsten, depressie, eetproblematiek.

Contact met Thekla